home
accomodatie
type feesten
contact
menu

Seizoenmenu’s

Wij maken van uw feest of event een culinaire ervaring. Daarvoor vertrouwen we op onze vaste menu’s, samengesteld met verse seizoensproducten. Op aanvraag kunnen we het menu aanpassen naar uw verwachtingen.

Wintermenu

VAN MAANDAG 2 JANUARI TOT EN MET ZONDAG 19 MAART 2023

Tijdens de koudste maanden van het jaar serveren we een menu waarvan je lichaam én je hart verwarmen.

Aperitief

Bubbels – streekbiertje – mocktail
Fingerfood en creatieve amuses

Menu

Koud voorgerecht

Ten huize gerookte eendenborstfilet,
kroketje van veenwild, fregola sarda, chutney van mango en gember met een sausje van opgelegde peren

Warm tussengerecht

In algenboter gebakken dorade royal, met stoemp van chiconettes, zeewierkrokant, dille en een zachte graanmosterdmousseline

Hoofdgerecht

Sappig gebraden edelhert, taartje van citruspompoen met schorseneer, winterknollen en airellen, mini kroketjes en jagersaus

Dessert

Hof te Rhodes ijstaart met fruitgarnituren en sausjes
(volgens gelegenheid van uw feest)
of
Mini pavlova met compote van Hagelandse appel,
gebrande amandelschilfers en een sabayonsausje van op eikenvaten gerijpte calvados

Dranken

Aangepaste wijnen
Pils – luxe bieren – frisdranken – waters op tafel
Koffie, thee en zoetjes

€ 105 all-in tot en met de koffie

€ 20 supplement voor het warme tussengerecht (cursief gedrukt) en extra dranken gedurende die periode.

Uiteraard zijn persoonlijke wensen en voorkeuren steeds bespreekbaar.

Een persoonlijke toets aan onze menu’s geven?

Vertel ons uw (di)eetwensen of speciale voorkeuren voor uw event. Onze chef houdt hier rekening mee en werkt een aangepast menu uit.

Vind uw feestformule
in de brochure

Download onze brochure en begin meteen met het plannen van uw onvergetelijke dag.

Download onze brochure en begin meteen met het plannen van uw onvergetelijke dag.

Stel uw droomfeest samen met de brochure