Seizoensmenu's
Wij maken van uw feest of event een culinaire ervaring. Daarvoor vertrouwen we op onze vaste menu’s, samengesteld met verse seizoensproducten. Op aanvraag kunnen we het menu aanpassen naar uw verwachtingen.
- Wij houden rekening met uw (di)eetwensen
- Bereid door topchefs
- Menuaanpassingen bespreekbaar

Wintermenu
VAN MAANDAG 2 JANUARI TOT EN MET ZONDAG 19 MAART 2023
Tijdens de koudste maanden van het jaar serveren we een menu waarvan je lichaam én je hart verwarmen.
Aperitief
Bubbels – streekbiertje – mocktail
Fingerfood en creatieve amuses
Menu
KOUD VOORGERECHT
Ten huize gerookte eendenborstfilet,
kroketje van veenwild, fregola sarda, chutney van mango en gember met een sausje van opgelegde peren
WARM TUSSENGERECHT
In algenboter gebakken dorade royal, met stoemp van chiconettes, zeewierkrokant, dille en een zachte graanmosterdmousseline
HOOFDGERECHT
Sappig gebraden edelhert, taartje van citruspompoen met schorseneer, winterknollen en airellen, mini kroketjes en jagersaus
DESSERT
Hof te Rhodes ijstaart met fruitgarnituren en sausjes
(volgens gelegenheid van uw feest)
of
Mini pavlova met compote van Hagelandse appel,
gebrande amandelschilfers en een sabayonsausje van op eikenvaten gerijpte calvados
Dranken
Aangepaste wijnen
Pils – luxe bieren – frisdranken – waters op tafel
Koffie, thee en zoetjes
- Exclusiviteit van de ruimte
- Gepersonaliseerde menukaarten
- Tafel- en zaaldecoratie
- Repasse van gerechten
€ 105 all-in tot en met de koffie
€ 20 supplement voor het warme tussengerecht (cursief gedrukt) en extra dranken gedurende die periode.
Uiteraard zijn persoonlijke wensen en voorkeuren steeds bespreekbaar.
Lentemenu
VAN MAANDAG 20 MAART TOT EN MET ZONDAG 18 JUNI 2023
Onze lentemenu, dat is een frisse en zonnige maaltijd met een focus op Belgische klassiekers.
Aperitief
Bubbels – streekbiertje – mocktail
Fingerfood en creatieve amuses
Menu
Koud voorgerecht
Surf en turf van Belgisch witblauw en langoustines met gefrituurde kappertjes,
pickles van voorjaarsgroenten, artisjok en een vinaigrette met truffelaardappel
Warm tussengerecht
Mi-cuit van zalmhaas met Mechelse asperges, oortjespasta, handgepelde garnalen en sinaashollandaise
Sorbet
Fris tussendoortje geserveerd in de tuin
Hoofdgerecht
Saltimbocca van kalfsvlees en hoevekip met crème van doperwten,
groene asperges, meiknolletjes, gevulde soes met tuinkruidenpuree en een romige paddenstoelensaus
Dessert
Hof te Rhodes ijstaart met fruitgarnituren en sausjes
(volgens de gelegenheid van uw feest)
of
Panna cotta met rode vruchten en gekonfijte rabarber, crumble van nougatine en een sabayonsausje van oude kriek
Dranken
Aangepaste wijnen
Pils – luxe bieren – frisdranken – waters op tafel
Koffie, thee en zoetjes
- Aperitief in de tuin
- Exclusiviteit van de ruimte
- Gepersonaliseerde menukaarten
- Tafel- en zaaldecoratie
- Repasse van gerechten
€ 105 all-in tot en met de koffie
€ 20 supplement voor het warme tussengerecht, sorbet (cursief gedrukt) en extra dranken gedurende die periode.
Uiteraard zijn persoonlijke wensen en voorkeuren steeds bespreekbaar.
Zomermenu
VAN MAANDAG 19 JUNI TOT EN MET ZONDAG 15 OKTOBER 2023
De zomer op een bord, beter kunnen we het zelf niet verwoorden. Een verslavend lekker menu waarvan je onmiddellijk een warm vakantiegevoel krijgt.
Aperitief
Bubbels – streekbiertje – mocktail
Fingerfood en creatieve amuses
Menu
Koud voorgerecht
Tataki van tonijn met tonnato, kaviaartomaatjes en een frisse tuinkruidensalade
Warm tussengerecht
Gevulde oosterse wonton met parelhoensnippers, paksoi en enoki in een geurige misobouillon
Sorbet
Fris tussendoortje geserveerd in de tuin
Hoofdgerecht
Dessert
Hof te Rhodes ijstaart met fruitgarnituren en sausjes
(volgens de gelegenheid van uw feest)
of
Braambessenijs met mango en granaatappel, espuma van bosaardbeien, basilicumcress en citrus chocolade
Dranken
Aangepaste wijnen
Pils – luxe bieren – frisdranken – waters op tafel
Koffie, thee en zoetjes
- Aperitief in de tuin
- Exclusiviteit van de ruimte
- Gepersonaliseerde menukaarten
- Tafel- en zaaldecoratie
- Repasse van gerechten
€ 105 all-in tot en met de koffie
€ 20 supplement voor het warme tussengerecht, sorbet (cursief gedrukt) en extra dranken gedurende die periode.
Uiteraard zijn persoonlijke wensen en voorkeuren steeds bespreekbaar.
Herfstmenu
VAN MAANDAG 17 OKTOBER TOT EN MET ZATERDAG 31 DECEMBER 2022
We vertalen de gezelligheid en ontroering van een melancholische herfstdag naar heerlijke gerechten. Op deze manier mag het een heel jaar herfst zijn.
Aperitief
Bubbels – streekbiertje – mocktail
Fingerfood en creatieve amuses
Menu
Koud voorgerecht
Filet van Roodpootpatrijs,
gekonfijt boutje met slaatje van najaarsgroenten, tarweparels, chips van truffelaardappel en sesamdressing
Warm tussengerecht
Krokant gebakken Sint-Jacobsvrucht met gehakt van schaaldieren,
soepje van muskaatpompoen, Beluga linzen en een schuimpje van Grana Padano
Hoofdgerecht
Tournedos van ree met Breydelpastrami,
amandelpolenta met koningsoesterzwam, crème van pastinaak, zoete aardappel en pepersaus met wijnpeertjes
Dessert
Hof te Rhodes ijstaart met fruitgarnituren en sausjes
(volgens de gelegenheid van uw feest)
of
Parfait van satsuma met yoghurtcrème, chocolade brownie en citrusfantasie met klaverhoning
Dranken
Aangepaste wijnen
Pils – luxebieren – frisdranken – waters op tafel
Koffie, thee en zoetjes
- Exclusiviteit van de ruimte
- Gepersonaliseerde menukaarten
- Tafel- en zaaldecoratie
- Repasse van gerechten
€ 105 all-in tot en met de koffie
€ 20 supplement voor het warme tussengerecht (cursief gedrukt) en extra dranken gedurende die periode.
Uiteraard zijn persoonlijke wensen en voorkeuren steeds bespreekbaar.
Lentemenu
Van maandag 20 maart tem zondag 18 juni 2023
Onze lentemenu, dat is een frisse en zonnige maaltijd met een focus op Belgische klassiekers.


Zomermenu
Van maandag 19 juni tem zondag 15 oktober 2023
De zomer op een bord, beter kunnen we het zelf niet verwoorden. Een verslavend lekker menu.
Herfstmenu
Van maandag 16 oktober tem zaterdag 31 december 2023
We vertalen de gezelligheid en ontroering van een melancholische herfstdag naar heerlijke gerechten.


Wintermenu
Van maandag 1 januari tem zondag 17 maart 2024
Tijdens de koudste maanden van het jaar serveren we een menu waarvan je lichaam én je hart verwarmen.


Een persoonlijke toets aan onze menu's geven?
Vertel ons uw (di)eetwensen of speciale voorkeuren voor uw event. Onze chef houdt hier rekening mee en werkt een aangepast menu uit.
Vind uw feestformule
in de brochure
Download onze brochure en begin meteen met het plannen van uw onvergetelijke dag.

Download onze brochure en begin meteen met het plannen van uw onvergetelijke dag.
